2296033104, 2296035233 6974605593 Άγιος Δημήτριος, Μέγαρα
 
 
 
 
 
 
Γ. & Κ. Καρακατσούλας
Φερετροποιία Μεγάρων - Κατασκευές Φέρετρων Μέγαρα Αττικής


H φερετροποιία μας “Γ. & Κ. Καρακατσούλας” η οποία βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της κατασκευής φερέτρων, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Όλα τα φέρετρα κατασκευάζονται ολοκληρωτικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στα Μέγαρα Αττικής και η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει από τον σχεδιασμό μέχρι και την συσκευασία και αποστολή στους συνεργάτες μας. 

Για τις κατασκευές των φερέτρων μας χρησιμοποιούμε πάντα υλικά άριστης ποιότητας ενώ τα σχέδια μας είναι διαχρονικά και υψηλής αισθητικής όπως άτλας ματ, άτλας μαόνι, άτλας gloss, μασίφ καμέλια, τετράγωνα καρύδι σκούρο, σκάφη με διπλό καπάκι τζάμι και πολλά ακόμα σχέδια. 
 

 


 

 
 
Άμεση & Σωστή Εξυπηρέτηση
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποιο φέρετρο άμεσα, διαθέτουμε έτοιμα φέρετρα από κάθε σχέδιο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης αποστολής. 

Τα φέρετρα που κατασκευάζουμε μπορούμε να σας τα παραδώσουμε στο χώρο σας, όπου και αν βρίσκετε το γραφείο σας σε όλη την Ελλάδα. Μεταφέρονται άμεσα και η μεταφορά τους πραγματοποιείται με ιδιωτικά οχήματα. Η έμπειρη ομάδα μας θα φροντίσεις ώστε το προϊόν ή τα προϊόντα να έρθουν στο χώρο σας ακέραια και δίχως φθορές. 

Φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές, γιατί ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε, με κάθε έναν από εσάς, μία μακροχρόνια επαγγελματική σχέση. 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την νούμερο ένα επιλογή για ποιοτικά και υψηλής ποιότητας φέρετρα.
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να μας δώσετε την παραγγελίας σας ή για οποιαδήποτε
απορία σχετική με τα προϊόντα μας.